Opis forum
Po kolejnym sparze mozna łatwo dojść do wniosku ze bez treningow i zgrania nic nie osiagniemy! a wiec moja propozycja jest tak aby zaczac myslec nad serverem koszt prywatnego to okolo 100 zł a wiec mysle ze nie duzo zwarzywszy na to ze juz nas troche jest! najlepiej jakby sie kazdy wypowiedzial na ten temat wtedy bedzie łatwie pojsc dalej! pozdro
Ostatnio edytowany przez damianoPL (2009-03-26 16:19:33)
narzie poczeczekamy, znalazłem już serv który kosztuje 3zł od 1 slota, myśle że z 12 slotów by starczyło, daje to koszt 36 zł,
ale narzie jest inne zadanie, jest nas bardzo dużo, więc niedługo rozdzielimy sie na SKŁAD A(lepsi-można tak poweidzieć)-będzie inna nazwa, i skład B- pozostanie NoMerci. Niedługo ustalimy ktoidzie do skłądu a a kto do b, a teraz czy jest ktos chętny zarządać składem B-moja propozycja to anijoho, bo on dużo sparów organizuje
ale wy jestescie nikt na tym fotum nie urzeduyje oprocz mnie i aninho co to jesdt za klan ze nikty na forum klanu nie wchodzi głosowanie jest na rzadzadce i co
i dupa wielka bo nikt nie wchodzi na forum i nikt njie głosuje
ej ja mam taki pomysł żeby kiedys np w sobote tą zrobic sobie taki trening na tym serwie 94.23.94.201:27017 i NoMer(:i vs Eternal taki jakby mini sparing i w tedy byśmy all obgadali Nomerci taktyke by jakas mieli i eternal jakas taktyke więc powiedzcie czy dobry pomysł
a i chciałbym zmienic nazwe składu B z NoMer(:i moze na jakaś dluższa nazwe spróbuje wymyśleć lub znajde pozdro dla all i oceniac!!!!
WERSJA MAX
Wybierz produkt:Counter strike source
Ilość slotów:12
Rodzaj serwera: Prywatny
Liczba miesięcy: 1
Cena za slot: 4
Koszt serwera: 48
To jest Pukawka.pl
Ostatnio edytowany przez Anjinho (2009-04-30 12:20:31)
panowie ok spoko jestem morze nowy w tym klanie ale powiem tyle tyko na miejscu admina robie tak wywalam wszystkich poniżej 17 roku życia to odrazu dzieci wonnnnn!!!
po drugie cholera nawet niewiadomo ilu graczy ma ten klan masakra zróbcie jakiś temat np Drużyny czy coś tam podobnego i podzielcie ludzi na dobrych graczy i słabych to podstawa żeby nierobić sobie obciachu grając jakiegoś spara tak jak dziś
jasno ustalić stałe godziny treningów i dni w które się będą one odbywać i wtedy będzie wiadomo komu zależy tak naprawde by być w tym klanie ktoś będzie olewał albo notorycznie niepojawiał się na treningach wonnnn
iiiiii cooo dyscyplina kurwa mać tego brakuje w tym klanie jak cholera po postach widze że nikt tu się do niczego nie przykłada admin bierz sprawy w swoje ręce jak chcesz to ci pomoge przerobimy forum jak mało ludzi zostanie to rekrutacje się zrobi i jakoś to bedzie wyglądało no to na tyle admin odezwij się do mnie żeby to jakoś poukładać yoooo
Ostatnio edytowany przez pechuskin (2009-05-04 19:45:32)
Nowy użytkownik
dobre pomysły ale co do "dzieci" to sam kiedys nim byłeś ok może ja nie mam 17 lat róbcie co chcecie możecie mnie wywalić chociaż zależy mi na grze z wami
pozdro CLAN !!
heheh zresztą z przykrościa stwierdzam i że rezygnuje z bycia w tym klanie:)hihih mam teraz swój jeśli ktos szuka klanu tylko z ogarniętymi osobami to zapraszam minimalny wiek 17 lat http://ohst.forom.pl/index.php?sid=fa09 … e60af9f694